tirsdag 29. november 2011

Nytt album: Seilsesongen 2011

Jeg har laget et album fra seilsesongen 2011, fra noen av seilasene som vi har deltat på og kalt Seilsesongen sett fra Spleis. Noen bilder er brukt her på bloggen, men en del har jeg ikke lagt ut før. Kos deg med dem om du er interessert.

Her finner du det

søndag 20. november 2011

Regnvær

Det er sjeldent at en tar bilder eller filmer i dårlig vær, kanskje en ville gjerne ha gjort det skikkelig dritt vær, men da er en så opptatt av å klare seg osv at en har ikke tid osv. Og regnvær nei da er en redd for kamera og annet utstyr det blir sjeldent gjort. Dessuten de bildene jeg har tatt i mye vind og bølger har aldri helt klart å formidle det en opplevde, på bilder er alt stille...........
Da vi seilte i Hellas i høst opplevde vi et voldsomt regnvær og vind over 40 knop da vi seilte fra Ios til Serifos. Jan Eirik filma en god del fra dette og nå har jeg redigert filmene hans og laget noe som kanskje gir litt inntrykk av mye regn. Du får se.

tirsdag 1. november 2011

Flere bilder fra seilinga i Hellas




















Alle bildene jeg før har lagt ut fra Hellas var tatt med telefonen min. I dag legger jeg ut noen bilder som jeg syntes skulle være med av de jeg tok med fotoapparatet. Første bildet er fra Sounion hvor en ser restene av Poseidon tempelet, neste er fiskerdama Kitnos som viser fram nattas fangst, dernest et bilde tatt da vi seilte ut fra Sifnos, en ser klosteret som vi kjørte opp til på den bratteste veien jeg har kjørt på, neste bilde også fra Sifnos og så 4 bilder fra Folenandros. Det er kanten av gennakeren som sees i det ene bildet, så ser en Choraen/landsbyen både fra havet og oppe fra byen. Det var en veldig trivelig by. Så er vi på Santorini med de sørgelige mastene som minner oss om å sårbare en kan være. Jeg syntes fjellet i det neste bildet ligna på ei løve og tenkte på Rødøyløva. Så er det et par bilder til fra Santorini og så veien til choraen på Serifos. Og så 3 bilder fra Hydra og så bildet av familien til Lefteris som vi leide båten hos. En veldig hyggelig kveld sammen med dem. Så måtte jeg ha med bildet av litt større fisk og også et bildet av katter. Det var så utrolig mange av dem rundt på øyene. Og siste bildet er Aigina som vi bare seilte forbi, men som var første havn da vi seilte i påska 2008.