lørdag 3. mai 2008

Snipp snapp, snute så var eventyret ute

Også eventyr har sin slutt, så også denne turen. Onsdag kveld seilte vi i flotteste solnedgang og kom ikke i havn før det var mørkt, men fant oss en plass i Varkiz. Torsdag morgen var det bare et par- tre timer å seile inn til Athen. Og vi fikk seile, fin vind og fart i begynnelsen, men mot slutten var det lens i bare et par knop. Men sola skinte og ingen hadde så lyst til at det skulle ta slutt. Så ble det seiling helt til marinaen hvor vi skulle legge båten.
Loggen viser at vi har seilt ca 270 nautiske mil, vi overnatta i 8 forskjellige havner på 6 forskjellige øyer, ankra i tillegg opp tre andre steder for å bade eller spise lunsj. I tillegg hadde vi 4 netter i Athen.
Vi leide samme båten som jeg var med å leie i 2005, en Bavaria 36 som da var helt ny. Båten eies av Lefteris som er med og eier/driver Paralos Seiling. Han driver aktivt med regattaseiling og har ytt oss meget god service. Jeg anbefaler dette selskapet til alle som vil seile i Hellas. Du finner en link til det på siden her.

Ingen kommentarer: