onsdag 18. juni 2008

Hel dag i båten


Det ble en hel dag i båten tirsdag. Det starta før 8 med å montere nytt ratt og ikke minst autopiloten til dette. Så var det å gå motor med litt seil til Landegode for å holde begravelse. På returen fikk jeg litt ekstra mannskap, en organist og en slektning av avdøde. Det ble flott seiling og vi rakk inn i god tid til tirsdagsseilasen.
Med tro på at vinden skulle holde ble det lagt opp til lang seilas i kveld, men før starten gikk var det klart at vinden ikke holdt og etterhvert kom avkortinga av løpet. Vi hadde starta inn ved Jakhelln/Moloen og seilt til Siriskjæret og var på vei mot startbøyen og fikk beskjed om å runde denne og gå til Eholmsbøyen og så til mål. Vi hadde en spennende seilas med en del dueller med Caro 2 og etterhvert litt seiling mellom CBene. Vi hadde oppe gennaker to ganger og måtte skjære litt fram og til bake og jibbe etc og synes vi fikk det strålende til. Det var bare Caro 2 og Spleis som kom innenfor maxtida i vår klasse og hele seilasen ble annulert siden under halvparten klarte det. I dag var det Magnus, Marton, Wenche og Bernt som sto for prestasjonene.
Etter seilasen var det også premieutdeling fra Væran Rundt og litt overraskende(fordi vi ikke hadde tenkt på det) vant vi det blå bånd, dvs den båten som seilte fortest uten LYS-koreksjon gjennom hele regattaløpet. Vi tar alle utmerkelser til hjertet og gleder oss.

Legger ved et bilde som Olav Taraldsen tok av oss ved starten av Væran Rundt andre dag. Flott bilde.

1 kommentar:

Olav Taraldsen sa...

Det var min eldste datter Ingvild på 9 år som tok bildet. Flott syn når det er litt vind og en ligger å kjører startprosedyren.

Olav Taraldsen