fredag 1. oktober 2010

Vi klarte det i stilla

Det var ikke så lystelig å se ut på fjorden tirsdagskveld, det var speilblankt. Etter forslag fra Remi ble det enighet om at det var for stille til å seile en seilas som skulle være avgjørende for serien og at det var bedre å utsette siste serieseilas til neste tirsdag.
Men alle de oppmøtte var likevel interessert i å gå ut å prøve å seile. Det ble lagt ut en bøye ved Eholmen og løpet ble lagt fra Moloen til E-holmen til Grønnstaken/Langstranda, Eholmen o g mål.
Starten var felles for alle kl 18:00. Vi kom ut litt seint, men slett ikke sist. Det ble genaker seiling mot Eholmen. Det var perioder med 0 vind og 0 fart. Men så var det også litt vind og litt bevegelse og vi kom oss utover. Vi var faktisk først til å runde bøyen. Og nærmere bøyen tror jeg aldri vi har vært uten berøring. Men det gikk og så satte vi kurs for grønnstaken. Ashiki og Ariel fulgte oss utover, mens de andre gav opp. Vi runda først rundt grønnstaken også. Siste runding på Eholmen ble sløyfa og vi seilte mot mål. På siste legget tok de andre oss. Men vi var like bak dem i mål. Vi prøvde oss med genaker på siste legget, men hadde lite gevinst av det.
Det var en nydelig kveld utpå. Og vi gleda oss over at vi fikk så pass fart på båten i den lille vinden. Lite vind har aldri vært bra for oss. Men vi fullførte med glans.Det var varmt og vi opplevde en nydelig solnedgang. En fantastisk seilkveld.
Om bord denne ganga var Helene, Tonny, Magnus og Bernt. Godt jobba .

Ingen kommentarer: