søndag 8. mars 2009

der satt de i klisteret, 8. mars 2008Hvert år gruer jeg meg til å bruke klister på skiene, og hvert år blir jeg overraska over hvor bra det virker. Klisterets oppfinner burde fått mer ære og heder for hva de har gjort. To lange skiturer denne helga takket være klisteret, det bør bemerkes. Og Bodø marka har bare vært fantastisk. Et par varmegrader eller mer og gode oppkjørte spor i lysløypene og fint oppgåtte spor til Erlingbu og rundt Bordstullskaret. Og klisteret hold de brateste bakkene og det ble fart utfor også. Kan en ha det bedre en å suse utfor i løypene når en først har tråkka opp alle bakkene.
Bodø er en av de fineste byene om en dyrker ski og seiling. Tenk å våkne en dag og så lure på: skal jeg seile eller gå på ski. Og velger en seiling er det 5 minutter til havna. Og velger en ski er det 5 minutter å gå bort til løypene og så har en mer en 25 km med oppkjørte løyper og kan utvide turen så langt en vil i oppgåtte løyper.
I årene framover har vi i bystyret vedtatt å bruke betydelige beløp på å forbedre dette løypenettet. Fantastisk, heia Bodø.

Ingen kommentarer: