torsdag 23. august 2012

Stille seiling i regn
Det var lova laber bris fra kl 18:00, men til tross for utvida maks tid kom ikke vinden før vi var kommet inn. Selv det ganske korte løpet som var lagt opp klarte vi ikke. Det endte med en forkorta seilas ut til Langdragene og inn til mål. Og ingen båter kom inn til vanlig makstid 20:30.
Vi hadde en elendig start også i dag (jeg innser at det er en del å hente der og at det trengs trenning). Men vi kom godt ut av det med veivalgene på kryssen og runda først rundt bøyen ved Langdragene. Vi satt spinnaker nesten med en gang vi hadde runda. Men det var svært lite vind og det gikk seint.
Det er rart at 0,5-1 kn kan skape entusiasme, og 1,5 kn jubel! Like artig er det at 50 voksne mennesker frivillig legger seg ut på fjorden og driver i regnvær en tirsdag ettermiddag og er entusiastisk om det i tilegg. Det må ha regna ganske mye for jeg var bra blaut etterpå, men da det sto på kjente jeg det ikke. Seilinga tar all oppmerksomheta.
Swai lå lenge bak oss og samme med Caro 2, men de kom før oss i mål. Men at vi holdt dem så lenge i den svake vinden gjorde oss bra fornøyde. På LYS slo også Lerke oss, men vi var svært fornøyd med en tredje plass i den svake vinden. Det er liksom ikke Spleis vind.
Nå leder vi serien med 4 poeng over Lucille som nr 2.
Om bord i dag var Karin og Marthe, Helge, Magnus og Bernt. Godt jobba, mannskap.

Ingen kommentarer: