fredag 15. mai 2009

Volvo Ocean RaceMens vi var i Boston var også VOR der. Lørdagen før var det regatta i havna. Vi var der på torsdag og lørdag går starten. Litt dårlig timing, men på den andre sida å få se båtene i det hele var ganske ok det og, særlig når vi ikke hadde planlagt turen våres utfra dette i det hele.
Vi så båtene på onsdag kveld, men Jørn og jeg ville se litt mer i dagslys og gikk tilbake på morgenen. På området var det noe aktiviteter og litt å få med seg av filmer etc. Det var også en simulator som tok oss med på seiling. De hadde samla de verste overskyllingene og det verste været slik at det gikk opp og ned som i en karusell.
Ellers var det bare Puma som hadde en stand med noe å se på. De solgte seilklær og luer og noen mer suvenir aktige ting.
Men det var stort å se alle båtene på rad og rekke. Det ble båret ombord seil og gjort klar. Og i morgen begynner seilinga. Ericson 3 båten får tre nordmenn ombord også på denne etappen og begynner å gjøre seg gjeldene i konkuransen med en første og andre plass på de siste etappene. Båten var markert med et stort svensk flagg på hekken. Ingen av de andra båtene hadde flagg i det hele. Rart å synes det fint med et svensk flagg..
Det var forresten pussig stille om VOR i Boston. En politimann vi spurte om veien viste ikke om det engang.
Nå er vi kjørt fra Boston og er oppe i fjellområdet nord i New Hampshire, vi er på et sted med enormt med Factory Outlets og NH har ikke "sales tax". Men vi håper likevel å få damene med oss før lunsj og sette kursen mot Montreal.

Ingen kommentarer: