onsdag 23. juni 2010

Vårens siste tirsdagsseilas.


Jeg tror ikke jeg har vært så godt kledd på noen av seilasene i vår som denne siste nesten på st Hans. Oi, oi. Men egentlig er det mye bedre med litt kulde og regn enn sol og vindstille. Og det var nok vind i dag. Løpet ble lagt "enkelt": Ut til Hausen og inn igjen. En lang kryss og en lang lens. Forrige løp ble introdusert som kjedelig, det var ikke det, men dette????
OK, slutt med klagen, det ble gøy. Vi kom etter både Sofie og Tora i starten og litt skuffende klarte vi ikke å hente dem inn på kryssen, det klarte vi så veldig bra sist.Så ved runding på Hausen var vi nr 3. Tora la seg opp for å ta ut revet i stor seilet og tapte meter på oss og så var vi nr 2. Vi rulla først ut genuaen og spridde den og gikk så i gang med å ta ut revet i storseilet. Etter at det var ute seilte vi fra Sofie som hadde ei litt lita fokk. Den gav dem god kryss men holdt ikke til lensen.
Det ble vår 4 første plass i år. Jeg mener vi ligger godt an i sammendraget nå.
I dag hadde alle jentene meldt forfall, men vi fikk med oss forsterkninger fra Tromsø, Christian som seiler en Albin Cumulus der oppe. Han har skrevet sin kommentar her.

Ingen kommentarer: